Behandeling

Fysiotherapeutische behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wij zijn geopend tijdens werkdagen van 7:00 tot 18:00 uur, dinsdagavond tot 21:00 uur. Zaterdagochtend van 9:00 - 12:00

(Telefonische) bereikbaarheid: op werkdagen van 09:00 tot 15:00. Buiten deze tijden alleen bereikbaar voor spoed. U kunt ook een bericht achterlaten via de voicemail, website, facebook of mail naar info@fysiotherapieboekestein.nl.

Een verwijzing van een arts is niet meer noodzakelijk. Sinds januari 2007 is fysiotherapie direct toegankelijk. Neemt u wel een geldig identiteitsbewijs en zorgpas mee naar uw afspraak. U bent verplicht u te kunnen legitimeren, uw zorgverlener moet er om vragen.

Geen wachtlijst
In onze praktijk hanteren wij geen wachtlijst. Wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen geholpen kunt worden. In het geval dit onverhoopt niet nagekomen kan worden, bijvoorbeeld in geval van zeer specifieke zorgvraag of wens, dan zeggen wij u dat eerlijk.

Ook aan Huis behandeling
Als uw gezondheidssituatie erom vraagt en/of als de verwijzend arts dit wenst is fysiotherapeutische behandeling bij u thuis ook mogelijk!     

Verhinderd? Bericht ons op tijd!
Bij verhindering verzoeken wij u tot uiterlijk één dag voor de afspraak bericht te geven. Anders zien wij ons genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brengen.

Tarieven
De tarieven treft u aan in de wachtkamer. U kunt deze ook op onze website vinden.

Declareren bij alle zorgverzekeraars mogelijk
Voor een deel wordt de fysiotherapeutische zorg vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Indien u aanvullend verzekerd bent bestaat voor ons de mogelijkheid om de kosten voor alle vormen van fysiotherapeutische zorg te declareren bij uw zorgverzekeraar. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst. Wilt u zeker weten of dit ook voor u geldt? Ga dan zelf na of dit kan door contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud en hoogte van uw verzekeringspakket. Indien uw verzekeraar onze declaratie afwijst brengen wij de kosten bij u in rekening.

AVG in onze praktijk
In onze praktijk kunnen diverse persoonsgegevens van u verwerkt worden. Dit is noodzakelijk om u (medisch) goed te kunnen behandelen en nodig voor het financieel afhandelen van de behandeling. Lees onder aan de website (footer) ons volledige privacy statement.

Betaling en leveringsvoorwaarden
De betaling- en leveringsvoorwaarden treft u aan in de wachtkamer. U kunt deze ook op onze website vinden.

Klachtenbehandeling
Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de Wet klachtenrecht Cliënten Zorgsector. De bij de Stichting Samenwerkende Fysiotherapie Praktijken aangesloten praktijken hebben een klachtenregeling getroffen en zijn lid van de Klachtencommissie Fysiotherapie. De patiënten worden standaard niet over de klachtenregeling geïnformeerd. De folder met betrekking tot de klachtenregeling treft u aan in het Folderrek.

Direct contact

+31229213636 info@fysiotherapieboekestein.nl

Maatschap Fysiotherapie Boekestein
Dubbele Buurt 10-12
1621 JV Hoorn