Sophie van der Werff

Sophie van der Werff
]

Specialisme: Algemeen Fysiotherapeut, Msc Fysiotherapiewetenschap

Mail: sophie.vanderwerff@fysiotherapieboekestein.nl

Zorgverlenersnummer: 119029
BIG nummer: 69914648004
KRF registratie: Algemeen Fysiotherapeut
KNGF lidmaatschapsnummer: 328408


Geïnspireerd door mijn vaders passie voor dit vak ben ik sinds 2011 algemeen fysiotherapeut in de praktijk. Mijn eerste werkzame jaren zijn voorbijgevlogen! Iedere dag begin ik weer vol enthousiasme en haal ik veel voldoening uit het contact met de patiënt, eenieder zo divers in persoonlijkheid en het klachtenbeeld. In samenspraak een passend behandelplan opstellen, diegene adviseren en motiveren tijdens de behandelingen maar ook zeker voor de momenten thuis of na afronding van de behandelperiode, daar hecht ik veel waarde aan. Het is fantastisch om iemand dan met een glimlach de deur uit te zien lopen omdat jij aan het herstel hebt kunnen bijdragen.

Na een verkorte opleiding Fysiotherapie heb ik me gericht op de master Fysiotherapiewetenschap, een onderzoeksmaster binnen ons vakgebied. Ik vind het inspirerend om mee te kunnen denken in en werken aan ontwikkelmogelijkheden direct vertaald naar de patiëntenzorg. Dit probeer ik onder andere te combineren vanuit mijn andere functie als Ziekenhuisfysiotherapeut met als aandachtsgebieden neurologische problematiek, longaandoeningen en herstel na Intensive Care-opname.

Daarnaast begeleid ik fysiotherapiestudenten, verzorg ik klinische lessen voor studenten van de Europese opleiding en leer ik zelf nog elke dag bij.

Direct contact

+31229213636 info@fysiotherapieboekestein.nl

Maatschap Fysiotherapie Boekestein
Dubbele Buurt 10-12
1621 JV Hoorn

Maak een afspraak